top of page
  • Writer's picturerakvereok

Rattaorienteerumise Balti ja Eesti meistrivõistlustlet saime kokku 28 medalit.

20.- 21. juulil toimusid Põlvamaal Mammastes Balti ja Eesti meistrivõistlused rattaorienteerumise sprindis, lühi- ja tavarajal. Rajad olid füüsiliselt rasked ning nõudsid keskendumist kaardile ja rajavalikutele. Meie klubist oli stardis 6 noort ja 6 täiskasvanut.

Rakvere OK rattasportlased

Tuleb tunnistada, et medaleid kogunes kokku omajagu. Balti meistrivõistlustelt võideti 10 medalit ja Eesti meistrivõistlustelt 18 medalit.

Lühirajal tuli Eesti meistriks Ragnar Rooba M17 klassis (Balti mv arvetuses 3. koht) ja Sander Pritsik M20 klassis (Balti mv arvestuses 3. koht). Hõbemedalile sõitis end Kaisa Rooba N20 klassis ja Raili Rooba N40 klassis (Balti mv raames 3.koht) Pronksi said Liis- Marii Kaso N17 klassis (Balti mv 3. koht) ja Siim Turban M20 klassis.

Sprindis tuli Eesti meistriks Ragnar Rooba M17 klassis (Balti mv arvetuses 2. koht) ja Siim Turban M20 klassis. Pronksi said Liis- Marii Kaso N17 klassis (Balti mv 3. koht) ja Siim Turban M20 klasis, Kaisa Rooba N20 klassis ja Raili Rooba N40 klassis

Tavarajal sõitis enda hõbemedalile Siim Turban M20 klassis ja Kaisa Rooba N20 klassis (Balti mv 3. koht). Pronksmedalid said Liis- Marii Kaso N17 klassis, Kelly Vildek N20 klassis ja Raili Rooba N40 klassis.

Kelly Vildek, Kaisa Rooba, Sander Pritsik, Siim Turban, Ragnar Rooba, Liis-Marii Kaso ja Raili Rooba- kambapeale kokku 28 medalit.

112 views
bottom of page