top of page
  • Writer's picturerakvereok

Ossi Rasmus Priks - Balti meistrivõistluste tavarajal 4.

Nädalavahetusel võisteldi Värska lähedal balti meistritiitlitele orienteerumises. Meie klubist kuulus Eesti koondisse kaks sportlast. M18 vanuseklassis Ossi Rasmus Priks ja N20 vanuseklassis Laura Elisabeth Christel Lään. Ossi kevadhooaja vorm lubas võidelda võistluse kõige kõrgematele kohtadele. Soov kõigile baltikumi konkurentidele kodus koht kätte näidata oli sedavõrd suur, et kohe raja esimese kontrollpunktiga sai tehtud orienteerumisviga. Kõik orienteerujad teavad, et raja alguses tehtud viga muudab edasise orienteerumise ebakindlaks. Nii oli ka seekord. Õnneks suutis Ossi meisterlikult edaspidi suuremaid vigu vältida ja lõpetas võistluse 4. kohaga. Laura jooksis oma jooksu ja sai sellega 11. koha.

Teatevõistluseks määrati Ossi jooksma Eesti 1. võistkonnas 2. vahetust, M18/20 vanuseklassis ja Laura Eesti 2. võistkonnas 3. vahetust, sama vanade tüdrukute vanuseklassis.

Pühapäev oli Eesti meesorienteerujatele aga "must" päev. Eesti meeste võistkondadest ei suutnud ükski medalit saada. Ossi võistkonna avavahetus ebaõnnestus samuti totaalselt. Ossi ja 3. vahetuse jooksja jooksid küll hästi aga selleks hetkeks oli võistlus juba tehtud.

Laura sooritus teates oli samuti ebakindel.


Samas peetud harrastajate avatud võistlusel läks meie klubi liikmetel väga hästi:

M12 Holger Kruusmaa 2. koht tavarajal ja 1. koht lühirajal

M70 Rein Kriks 1. koht tavarajal ja 1. koht lühirajal

N70 Eha Kriks 3. koht tavarajal ja 3. koht lühirajal



Ossi Rasmus Priks - BOC näidis treeningul

Pilt: Reigo Teervalt

55 views
bottom of page