top of page
  • Writer's picturerakvereok

Eesti poisid tegid väga hea teatejooksu

Saksamaaal Blankenburg-Halberstadt linnades (Harz' piirkond) toimunud Junior European Cup-i viimaseks võistlusalaks oli teateorienteerumine. Poiste 20/18 vanuseklassis oli stardis 37 võistkonda. Eesti esindusvõistkond jooksis järjestuses Olle-Ilmar Jaama(OK Peko); Ossi-Rasmus Priks(Rakvere OK) ja Jürgen Joonas(OK Võru).

Esimesed kaks vahetust püsiti ilusti konkurentsis, jättes viimaseks vahetuseks võimaluse realiseerimiseks. Jürgen näitas viimases vahetuses sisu ja tõi võistkonna kolmandana üle lõpujoone!

Pronksi võitnud võistkonna liikmete kommentaarid:

Olle Ilmar: Oli minu jaoks tüüpiline teatejooks. Püsisin kogu aeg kaardis ja võtsin tõsiselt punktinumbrite kontrollimist. Tänu konkurentide läheduses jooksmisele sain pingutada rohkem kui oleksin individuaalselt suutnud. Ossi Rasmus: Tegin oma jooksu ja ei lasknud end teistest segada. Mingi punt jooksis aeg ajalt ees või taga, aga minu eesmärk oli tuua Jürgenile vahetus üle võimalikult kiiresti. Jürgen: Füüsiliselt oli väga hea tunne ja orienteerumisrütm oli väga hea. Normaalne teatesooritus, nagu meil tavaliselt on :)

Loodame, et poisid said sellest jooksust tubli portsu enesekindlust ja motivatsiooni edasisteks treeninguteks. Kõikide skandinaavia võistkondade alistamist ei juhtu meie orienteerumises iga päev!

Olle-Ilmar Jaama; Jürgen Joonas ja meie mees Ossi-Rasmus Priks.

61 views
bottom of page